DUNS liga jednotlivců

17.02.2022 22:29

Pokud bude zájem, bude ve všedních dnech následujících měsíců bude probíhat liga jednotlivců. Disciplína se otevře už od počtu 4 přihlášených hráčů. Jedná se o "pomalou" soutěž, kdy se odehraje vždy jen jeden duel za týden.

 

DUNS liga jednotlivců - zábava na úterky nebo čtvrtky od 18:00 hod (od dubna pro všechny zájemce!)
Od úterý 11. ledna do 13. září 2022 probíhá liga jednotlivců v 8-ball k vidění zde (dle tehdejších možností pouze pro splňující O-N).
Od čtvrtka 7. 4. se rozběhne PRO VŠECHNY druhá disciplína - 9-ball (v případě zájmu mi volejte nebo pište, kdo má profil se může rovnou přihlásit - info také na našem webu zde)
Po dohrání 8-ball bude následovat 14.1 nekonečná (úterky) a až skončí devítka, bude nahrazena desítkou (čtvrtky). Plán je točit to takto dokola. Trvání soutěže bude určovat počet hráčů - vždy hraje jen jedna dvojice za týden. Po dohrání jedné disciplíny se vyhlásí další a tak stále dokola. Úterky budou patřit osmičce a čtrnáctce a na čtvrtky vyšla devítka a desítka. Vždy budou rozehrané maximálně 2 disciplíny. Kapacita disciplíny je omezená na 16 hráčů (od 9 lidí 2 skupiny).
Detaily případně vysvětlím na turnaji. Startovné 200/300 Kč (půlka vybraných peněz půjde na zaplacení aplikace a druhou půlku si rovným dílem rozdělí první 3 nejlepší hráči v dané disciplíně hráči).